Valors

El sentit d’una empresa es palpa en els VALORS que fonamenten les decisions que es prenen en el dia a dia. Cada persona que s’incorpora a l’organització, cada decisió que es pren, cada acció que s’entoma, han de ser conseqüència natural dels VALORS de Cots i Claret.

Els Clients han de percebre el COMPROMÍS i la PROACTIVITAT de tot el nostre equip en la cura i atenció envers el seu anhelat edifici o instal·lació.

Les Direccions Tècniques i Facultatives han de poder tenir total CONFIANÇA en tot l’equip posat a la seva disposició a partir de la TRANSPARÈNCIA i del RIGOR.

Els Proveïdors han de ser escollits a partir de la seva QUALITAT i ESPERIT COL·LABORATIU per optimitzar al màxim el resultat en la seva especialització.

I el nostre Equip Humà han d’excel·lir en l’EXPERTESA TÈCNICA i OFICI per aglutinar tot el coneixement i capacitat dels actors partícips en el fascinant viatge que és, partint de la idea, la creació del projecte tècnic i el desenvolupament constructiu final de les il·lusions dels nostres clients.

transmetre compromís &
proactivitat

Clients


El client és la nostra prioritat, la nostra inspiració, el nostre repte diari, el nostre compromís més exigent. En definitiva, la nostra raó de ser. Per a ell hem realitzat tots els somnis, des de pavellons fins a biblioteques, passant per urbanitzacions o hospitals.

Proveïdors


La selecció dels nostres proveïdors està basada en els més alts estàndards de qualitat, assegurant sempre l’eficiència i l’eficàcia dels subministraments i treballs encomanats.

Equip humà


Posem a disposició dels nostres clients tota la professionalitat i implicació de l’equip de Cots i Claret. 20 titulats i més de 60 professionals de personal d’obra en les diferents categories, amb una experiència mitjana superior a15 anys. Un equip compromès amb la feina ben feta i el valor de la paraula.

Direccions facultatives


Establim una relació de confiança, honestedat i transparència amb les direccions d’obra, tècniques i facultatives, etc. El compliment dels terminis i la qualitat dels nostres projectes és la nostra millor carta de presentació. A més de la nostra àmplia experiència en els diferents camps de la construcció.