Més de 80 anys dedicats a fer
realitat els teus somnis i necessitats

Compromís, qualitat i alta implicació del nostre equip humà

Habitatges, pavellons esportius, hospitals, escoles, biblioteques, urbanitzacions, naus Industrials i un llarg etcètera han estat construïts de nou o rehabilitats amb el mateix grau de compromís de sempre, tant de qualitat de tots els seus components estructurals i acabats finals com de preu i de termini d’obra. Perquè a Cots i Claret portem més de setanta-cinc anys treballant per fer realitat els somnis,
els projectes i les necessitats dels nostres clients. L’alta implicació del nostre equip humà, format per tècnics, administratius i personal d’obra d’alta capacitació i constant formació, ha esdevingut en el millor dels nostres avantatges competitius que es pot trobar en el sector de la construcció.

Com treballem? La nostra vinculació amb les ciutats i les persones

Cada dia de bon matí, emprenem la jornada laboral envoltats per la nostra ciutat. Quan actuem, decidim o valorem situacions quotidianes, la nostra ciutat ens observa i ens examina. Quan afrontem nous reptes o quan somiem amb el futur, la nostra ciutat espera el màxim de nosaltres. Igualment, quan passem comptes del passat i de la nostra actuació en concret, la ciutat ens mostra sens rubor les marques dels nostres èxits i fracassos, de tota la feina feta.
Per aquests motius, a Cots i Claret tenim un compromís ferm i constant amb totes les ciutats on el destí o la bonaventura ens convida a treballar, amb la manta que abriga els somnis dels nostres clients, amb el seu escenari familiar. Després de cada jornada laboral, tornar a Manresa amb el cap ben alt és la base de la nostra essència.